Articole despre NLP – Programare Neuro Lingvistica

Introducere in NLP | Exercitiu video | Curs NLP Practitioner

programare neuro lingvistica

Astazi este o zi importanta pentru mine, o zi care sunt convins ca imi va schimba viata intr-un mod pozitiv. Astazi m-am decis sa studiez serios si sa aprofundez Programarea Neuro Lingvistica – NLP. Daca esti interesat de dezvoltarea personala, probabil stii cate ceva despre NLP si te intrebi: aceasta tehnica a fost creata inca de prin anii 1970, de ce te-ai apucat tocmai acum sa o studiezi? Stiu despre NLP de cativa ani buni, am incercat sa citesc cateva carti despre NLP, insa ceva parca m-a tinut pe loc, simteam ca nu sunt inca pregatit sa inteleg tot ceea ce NLP-ul poate face pentru mine.

Asta s-a schimbat astazi, cand am citit pe blogul NLPMania despre Cursul NLP Practitioner “Descopera puterea ta interioara!” sustinut de Marius si Simona Simion, doi dintre cei mai apreciati traineri NLP din Romania. Cei interesati de acest curs, pot afla mai multe accesand link-ul de mai jos:

Curs NLP Practitioner – Descopera puterea ta interioara

Scurta introducere in NLP

In continuare as vrea sa discutam putin despre NLP, in ce consta exact Programarea Neuro Lingvistica si cum ne poate ajuta aceasta in procesul de dezvoltare personala. Este destul de greu de definit NLP-ul in doar cateva cuvinte, insa, pe scurt, am putea spune ca NLP-ul este stiinta care se ocupa cu modelarea tiparelor de comportament uman. NLP-ul este un set de unelte care ne ajuta sa ne dezvoltam personal si sa evoluam, pentru a atinge excelenta umana.

Programarea Neuro Lingvistica exploreaza relatiile dintre:

  • modul in care gandim (neuro)
  • cum putem comunica (lingvistica)
  • modelele noastre de comportament si de emotie (programare)

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.