Parteneri

Romani in UKPortalul ROMANi ONLiNE este gazda comunitatii de romani in uk. Lansat in anul 2004, a devenit principala sursa de informare pentru cei care sunt deja sau vor sa ajunga in UK. Portalul este in permanenta imbunatatit, zilnic apar informatii noi, stiri si ghiduri pentru noii veniti. Comunitatea inregistreaza deja peste 12.000 de membri. www.romani-online.co.uk

InformediaINFORMEDIA CASH SYSTEMS este una din firmele cu cea mai mare vechime pe piata de aparatura fiscala – case de marcat si imprimante fiscale – din Romania, oferind consiliere in ceea ce priveste achizitionarea caselor de marcat si a solutiilor fiscale potrivite precum si servicii de calitate in intretinerea si mentenanta caselor de marcat fiscale inca din anul 1999. Un alt domeniu de activitate al societatii noastre este vanzarea de cantare electronice.

Servicii funerare si pompe funebreLumidan Company ofera o gama completa de servicii funerare (pompe funebre Bucuresti), precum organizari de parastase, imbalsamare, cosmetica mortuara, incinerare, alegerea locului inmormantarii si multe altele. De asemenea, compania ofera 6 pachete funerare, in functie de necesitati si de bugetul alocat inmormantarii.

Indiferent ca aveti nevoie de aranjamente florale, sicrie sau accesorii funerare, angajatii calificati ai Lumidan Company va vor oferi servicii funerare la cea mai inalta calitate. In plus, veti beneficia de consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si a serviciilor funerare corespunzatoare.