Jurnalul Generalului – Cum sa te organizezi pentru a obtine succesul

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Jurnalul Generalului

Cei care citesc de ceva vreme articolele pe care le postez pe acest blog, au observat ca pun foarte mare accent pe doua lucruri importante, pe care le consider absolut esentiale pentru succes: stabilirea obiectivelor si managementul timpului. Nu cred ca vei intalni vreodata o persoana de succes, care a reusit sa realizeze ceva cu adevarat maret, fara a stapani foarte bine arta stabilirii obiectivelor si tehnicile de organizare si planificare a timpului. Bineinteles, perseverenta, optimismul, vizualizarea, increderea in sine si celelalte principii sunt si ele foarte importante, vitale chiar, as putea spune, insa daca nu iti vei stabili obiective bine definite si nu iti vei folosi timpul la maxim, toate incercarile tale vor fi sortite esecului.

Astazi, totusi, nu o sa iti vorbesc din nou despre importanta stabilirii obiectivelor si a organizarii timpului, ci iti voi prezenta un material extraordinar care te va ajuta sa-ti planifici timpul si sa realizezi in urmatorul an mai mult decat ai realizat in ultimii 5 ani la un loc. Probabil ti se pare o afirmatie putin cam exagerata, insa te asigur ca nu este deloc asa. De fapt, te provoc sa aplici pentru doar 30 de zile consecutive tehnicile pe care le vei descoperi in programul pe care ti-l prezit in acest articol si iti garantez ca singurul lucru pe care-l vei regreta este ca nu ai descoperit acest program mai devreme.

Jurnalul Generalului

Jurnalul GeneraluluiPachetul pe care ti-l prezint se numeste Jurnalul Generalului al lui Daniel Zarnescu si este una dintre cele mai bune unelte de time management disponibile la ora actuala in Romania. Iata cum te va ajuta acest program:

 • te va ajuta sa iti stabilesti obiectivele principale
 • iti organizezi mai bine timpul si sa preiei controlul asupra vietii, sa devii stapanul propriului destin
 • te vor ajuta sa fii mai motivat
 • vei avea mai mult timp liber pentru a face lucrurile care iti plac cu adevarat
 • si nu in ultimul rand, te va ajuta sa-ti castigi independenta financiara.


Elementul principal al acestul pachet il reprezinta agenda care te va ajuta sa iti faci o imagine de ansamblu a ceea ce vrei sa realizezi, iti va arata incrotro sa te indrepti si cum sa iti planifici timpul. De asemenea, vei descoperi:

 • cinci greseli comune care te mentin in mediocritate; cum sa le identifici, sa le elimini… astfel incat sa fii intotdeauna pe locul #1.
 • vei intelege CUM trebuie sa iti pictezi viitorul, de la ansamblu la detalii, astfel incat sa devina realitate
 • vei intelege care este GRESEALA CAPITALA care iti transforma ziua, inca de la prima ora, intr-una de lupta si disperare
 • secretul pentru a nu fi haotic in indeplinirea sarcinilor si pe care managerii de succes il stiu si respecta cu toata fiinta lor
 • VEI INTELEGE CUM SA ATINGI ECHILIBRUL SI SA NU LASI LA O PARTE SANATATEA, FAMILIA SAU PRIETENII
 • Vei sti cum sa iti tii cei mai valorosi prieteni aproape si cum sa ii indepartezi pe cei care te trag in jos

Pe langa aceasta agenda mai primesti si cateva bonusuri foarte valoroase, precum:
Arta razboiului

Bonus 1

Cartea “Arta Razboiului” – Sun Tzu – Carte care a fost votata cea mai reprezentativa carte ‘metaforica’ de afaceri din istorie. Scrisa acum 5000 de ani de un general celebru, are aplicatii in toate domeniile vietii, indiferent ca vorbim de afaceri, relatii, dezvoltare personala sau orice alt domeniu.
Curs de Time Management

Bonus 2

Curs de Time Management – Bogdan Vaida – Acest curs te va invata exact cum sa iti mentii motivatia si productivitatea ridicata printr-o simpla reprioritizare a sarcinilor, cum sa poti lucra si pe sarcinile de la job, si pe cele de pe proiectele personale si multe altele.
MBTI

Bonus 3

Test MBTI pentru oameni de afaceri – Daniel Zarnescu – Facand testul din acest material vei afla care sunt tendintele tale comportamentale, vei intelege calitatile de care dispui si lucrurile la care trebuie sa lucrezi ca sa devii o varianta mai buna a ta, vei intelege care sunt domeniile de activitate pe care esti bun in mod natural si multe alte lucruri.

Pentru a afla mai multe despre program si pentru a comanda pachetul, fa click pe butonul de mai jos:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Claritatea - un alt factor esential pentru succes
Claritatea – un alt factor esential pentru succes

Top 10 carti de dezvoltare personala
Top 10 carti motivationale

5 sfaturi care te vor ajuta sa devii mai productiv
5 sfaturi care te vor ajuta sa devii mai productiv

Cartonasul cu obiective
Cartonasul cu obiective

5 pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata
5 pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata

Close