Descarca gratuit PDF-ul “Legea Atractiei – Secretele din spatele Secretului”

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

the-secret

Salut. Astazi am un cadou special pentru tine. Tocmai am terminat de scris un PDF despre Legea Atractiei pe care ti-l ofer GRATUIT.

Descarca GRATUIT PDF-ul

Pentru a downloada PDF-ul, tot ce trebuie sa faci este sa dai un share pe Facebook la acest articol folosind butonul de mai jos, dupa care iti va aparea sub buton link-ul pentru descarcarea PDF-ului.

Dupa ce l-ai citit, te rog sa postezi mai jos un comentariu, spunand ce ti-a placut sau ce nu ti-a placut la acest material. Parerea ta este importanta pentru mine.

De ce Legea Atractiei?

Probabil te intrebi de ce inca un material despre Legea Atractiei? Pentru ca este un subiect foarte controversat si foarte multi nu stiu cum sa aplice Legea Atractiei si cum sa o faca sa functioneze pentru ei, si nu impotriva lor. De la aparitia filmului-documentar “The Secret” (Secretul), s-a discutat destul de mult despre Legea Atractiei si s-a pus problema veridicitati si credibilitatii informatiilor prezentate in documentar.

In film ne sunt prezentate foarte multe cazuri si intamplari extraordinare care au la baza aceasta simpla legea a universului, ne sunt prezentati pasii necesari pentru a aplica Legea Atractiei, ne sunt descrise si 2 tehnici foarte importante, vizualizarea si principiul recunostintei, si cu toate acestea, milioane de persoane au probleme in a aplica aceste principii si de aceea, pentru foarte multi, Legea Atractiei nu functioneaza.

Am hotarat sa urmaresc de mai multe ori documentarul, sa studiez putin subiectul acesta si mi-am pus urmatoarele doua intrebari: “Oare principiile prezentate in documentar sunt corecte, dar le intelegem noi gresit? Sau sunt anumite elemente care sunt omise din prezentare, elemente foarte importante, fara de care celelalte principii nu pot functiona?”. In final am ajuns la concluzia ca da, principiile sunt corecte, dar noi le interpretam gresit si pe langa asta, sunt anumite elemente esentiale care nu ne sunt prezentate in “The Secret”.

Astfel, am hotarat sa scriu acest PDF de 21 de pagini, in care am incercat sa explic pe intelesul tuturor, intr-un mod cat mai simplu, cu exemple concrete:

  • ce este Legea Atractiei
  • cum functioneaza aceasta
  • cum putem folosi Sistemul de Ghidare Emotionala
  • care sunt cele 3 etape pentru activarea Legii Atractiei
  • cum sa iesim din capcana trecutului folosind vizualizarea si principiul recunostinte
  • si care sunt dupa parerea mea cele mai importante 3 elemente care lipsesc din documentar, elemente din cauza carora foarte multi nu au reusit sa puna in aplicare Legea Atractiei.

Update: Sunt cateva persoane care spun ca nu au reusit sa il downloadeze. Momentan PDF-ul a fost descarcat cu succes de peste 2100 de persoane. In cazul in care intampinati probleme, va rog sa trimiteti un email pe adresa contact[at]cheiasuccesului.ro. Multumesc pentru intelegere.
Se pare ca unii utilizatori au probleme in a descarca PDF-ul folosind o versiune mai veche de Internet Explorer. Puteti incerca cu Mozilla Firefox, iar daca nici asa nu merge, imi puteti trimite un email pe adresa contact[at]cheiasuccesului.ro

Read more:
Autodisciplina
Autodisciplina

Legea Atractiei - Cele trei etape
Legea Atractiei – Cele trei etape

10 sfaturi pentru ca sa faci din 2011 cel mai bun an al tau
10 sfaturi pentru ca sa faci din 2011 cel mai bun an al tau

Managementul Timpului
Managementul Timpului

Trasaturile oamenilor de succes
Trasaturile oamenilor de succes

Close