Tony Robbins

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Tony Robbins

In acest articol iti voi spune, pe scurt, cateva cuvinte despre Tony Robbins, unul dintre cei mai bine vanduti autori, speakeri si traineri motivationali si considerat de multi ca fiind expertul numarul 1 in lume in domeniul dezvoltarii personale.

Tony Robbins – Expertul in dezvoltare personala numarul 1 in lume

Anthony Robbins (Tony Robbins) este cel mai mare expert in psihologia succesului si a schimbarii si “antrenorul” de dezvoltare personala pentru succes Numarul 1 in lume!

Anthony Robbins a fost inclus de catre Camera de Comert Internationala pe lista primilor 10 “Tineri remarcabili ai lumii” (“Outstanding Young People of the World”), deoarece este unul dintre cei care au influentat in cea mai mare masura generatia sa.

In ultimele 3 decenii, Anthony Robbins a consiliat pe probleme de dezvoltare personala 3 presedinti ai Statelor Unite (printre care si Bill Clinton), membri ai familiilor regale, membri ai Congresului SUA, ai Armatei SUA, ai Marinei SUA, presedinti si directori executivi de la IBM, AT&T, American Express, McDonnel-Douglas, oficiali si jucatori ai unor echipe din NHL si MBA, sportivi de performanta (Serena Williams, Andre Agassi), atleti medaliati cu aur la concursurile olimpice, CEOs din “Fortune 500”.

Autor motivational foarte bine vandut

Anthony Robbins este autorul unor best-seller-uri mondiale, cu 4 carti publicate in 14 limbi in intreaga lume: “Puterea nemarginita“, “Descopera forta din tine“, “Pasi uriasi” si “Note de la un prieten“, carti dintre care primele 3 au aparut si in Romania, la Editura Curtea Veche).

Anthony Robbins este si autorul celui mai bine vandut program audio de dezvoltare personala din toate timpurile – “Putere personala”, cu peste 40 de milioane de audiobook-uri vandute in intreaga lume.

Orator motivational foarte apreciat

In incercarile sale de a incuraja leadership-ul, pacea si filantropia, Anthony Robbins a tinut conferinte in fata unor audiente de elita, printre care: Parlamentul Britanic, Harvard Business School, Forumul Economic Mondial, Intalnirea presedintilor pentru viitorul Americii, prima conferinta a vice-presedintelui Al Gore, Gorbachev Foundation’s Cold War Forum, State of the World Forum, prestigioasa Conferinta TED (Technology, Entertainment and Design).

Anthony Robbins este unul dintre cei mai cautati oratori din lume – la seminariile si programele sale live au participat peste 4 milioane de oameni din peste 100 de tari.

Renumit antreprenor si strateg de afaceri

Ajuns milionar inainte de a implini 24 de ani, Anthony Robbins este un antreprenor de succes, fondatorul a 9 companii in industrii diferite si vice-presedinte a 5 companii private. A fost inclus de Accenture in “Top 50 Business Intellectuals in the World”, de Harvard Business Press in “Top 200 Business Gurus”, de American Express in “Top 6 Business Leaders in the World”.

Filantrop

In incercarea de a-i ajuta pe ce nefericiti, el a infiintat Fundatia Anthony Robbins, care, anual, ofera alimente pentru 3 milioane de oameni din 56 de tari. Aceasta fundatie a oferit suport si a initiat programe in peste 2.000 de scoli si 700 de inchisori si a ajutat multi oameni fara adapost. A sponsorizat personal educatia universitara a 30 de studenti din Houston Texas.

Scopul lui Anthony Robbins

Obiectivul lui Anthony Robbins este acela de a imbunatati in mod considerabil calitatea vietii oamenilor prin strategii simple, care, odata aplicate, produc rezultate uimitoare, prin depunerea unui efort cat mai mic. Aceste strategii simple sunt dezvaluite in cartile, casetele, audiobook-urile, seminariile, programele si discursurile publice ale lui Tony Robbins.

Ce il deosebeste de ceilalti autori motivationali

Secretul succesului lui Tony Robbins sta in abilitatea sa de a modela strategiile celor mai realizati oameni din lume si de a le comunica in mod eficient celorlalti. El este un expert in sintetizarea complexului in strategii si unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

In afara de cunostintele pretioase de care dispune, cel mai mare avantaj competitiv al lui Anthony Robbins este capacitatea sa de a insufleti publicul si auditoriul, datorita energiei sale debordante si entuziasmului molipsitor.

Anthony Robbins este inventatorul Conditionarii Neuro-Asociative (CNA) – care este derivata din si este mai puternica decat Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) (CNA este explicata foarte bine in “Descopera forta din tine”, Anthony Robbins) si al strategiei CANI (Imbunatatire continua fara sfarsit) – detaliata in “Putere nemarginita”, Anthony Robbins.

Ce va invata concret cartile, audiobook-urile, seminariile si programele lui Anthony Robbins

Parcurgand materialul motivational pus la dispozitie de Anthony Robbins in cartile, audiobook-urile, programele si seminariile sale, veti invata cum sa:

  • va imbogatiti rapid
  • va stapaniti emotiile si sa le folositi in avantajul dvs.
  • scapati imediat de temeri, fobii si vesnicile amanari (mai ales in “Anthony Robbins – Putere nemarginita”)
  • obtineti greutatea ideala
  • creati relatii de calitate – cu dvs. insiva si cu ceilalti
  • deveniti o persoana influenta
  • va descoperiti resursele interioare incredibile de care dispuneti si sa le folositi pentru a va crea un viitor irezistibil
  • eliminati definitiv obiceiurile proaste si cum sa va formati pentru totdeauna deprinderi folositoare (mai ales in “Anthony Robbins – Descopera forta din tine”)
  • va atingeti toate obiectivele, indiferent de cat de marete ar fi acestea.

Discursul lui Anthony Robbins de la prestigioasa conferinta TED

In 2006, Anthony Robbins a tinut un discurs la prestigioasa Conferinta TED (Technology, Entertainment and Design), care este frecventata de cei mai influenti ganditori si lideri ai lumii – printre care fondatorii Google si Vice Presedintele SUA Al Gore. Discursul sau este in Top 10 cele mai vizualizate din istoria TED, cu peste 2 milioane si jumatate de vizualizari.

Va puteti face o idee despre energia si entuziasmul acestui lider absolut al antrenarii personale pentru succes – Anthony Robbins, o adevarata forta a naturii -, urmarind renumitul sau discurs de la TED, in care discuta despre “fortele invizibile” care motiveaza actiunile oricui (Al Gore este in sala, in primul rand) – ne explica de ce facem ceea ce facem si cum o putem face mai bine:

Anthony Robbins – Resurse online

http://www.tonyrobbins.com
http://www.anthony-robbins.org.uk
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Robbins

Daca ti-a placut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a te abona GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi ultimele articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
the-secret
Descarca gratuit PDF-ul “Legea Atractiei – Secretele din spatele Secretului”

Afirmatiile pozitive
Afirmatiile pozitive

motivatie
5 exercitii pentru a-ti pastra motivatia

5 pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata
5 pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata

Stabilirea obiectivelor
Stabilirea obiectivelor

Close