Luca Dezmir – Iesi din labirint

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Luca Dezmir - Iesi din labirint

Luca Dezmir – Iesi din labirint

Astazi, prietenul meu Luca Dezmir, a pornit campania de promovare a cartii “Iesi din labirint”, probabil una dintre cele mai bune si mai complete carti din domeniul educatiei financiare, publicate in Romania (pentru cei care nu au auzit inca de el, Luca Dezmir este unul dintre cei mai apreciati autori din Romania, in domeniul finantelor personale si al educatiei financiare). Dupa cum spune Ionut Ciurea, aceasta carte este o lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa-si ia destinul financiar in propriile maini. Astfel, daca doriti sa deveniti mai prosperi si sa obtineti independenta financiara, va recomand cu caldura aceasta carte.

Cu ocazia acestei lansari, Luca ofera gratuit 100 de carti celor care il ajuta sa-si promoveze cartea. Astfel, daca doriti sa va inscrieti in acest concurs sau vreti sa aflati mai multe detalii despre aceasta campanie, puteti accesa acest link – 100 de carti oferite gratuit.

Daca ti-a placut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a te abona GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi ultimele articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Ganduri, emotii si sentimente
Ganduri pozitive, emotii si sentimente

Planificarea activitatilor - Metoda ABCDE
Planificarea activitatilor – Metoda ABCDE

Jurnalul Generalului
Jurnalul Generalului – Cum sa te organizezi pentru a obtine succesul

Metoda celor 10 obiective
Metoda celor 10 obiective

3 tehnici pentru a deveni mai bun in managementul timpului
3 tehnici pentru a deveni mai bun in managementul timpului

Close