Brian Tracy – Stabilirea obiectivelor – Partea 1

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Brian Tracy - Stabilirea obiectivelor - Partea 1

Stabilirea obiectivelor

Am urmarit aseara pe youtube un video foarte intresant de-al lui Brian Tracy despre stabilirea obiectivelor si m-am gandit ca informatiile pe care le impartaseste ar putea reprezenta o sursa excelenta pentru un nou articol despre stabilirea obiectivelor.

Probabil ati mai intalnit deja o parte dintre aceste tehnici si principii sau poate sunteti familiar cu marea parte dintre ele, insa avand in vedere ca “repetitia este mama invataturii”, consider ca o scurta trecere in revista a importantei stabilirii obiectivelor si a catorva dintre cele mai eficiente tehnici de stabilire a obiectivelor va vor ajuta sa va motivati, sa va dezvoltati incredere in sine si, eventual, sa va stabiliti obiectivele pentru luna care tocmai a inceput (daca nu ati facut-o deja).

Fara a mai lungi vorba, va invit in continuare sa urmariti acest scurt filmulet si bineinteles, astept comentariile dumneavoastra, legate de principiile prezentate de Brian Tracy. Ati aplicat vreunul dintre aceste principii? A functionat? V-a ajutat stabilirea obiectivelor sa realizati ceea ce v-ati dorit? Vizionare placuta!

Daca ti-a placut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a te abona GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi ultimele articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Legea lui Parkinson
Legea lui Parkinson

Dale Carnegie - Secretele succesului
Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent – Dale Carnegie

Vizualizarea
Vizualizarea

4 trasaturi ale oamenilor de succes
4 trasaturi ale oamenilor de succes

10 sfaturi pentru ca sa faci din 2011 cel mai bun an al tau
10 sfaturi pentru ca sa faci din 2011 cel mai bun an al tau

Close