Brian Tracy – Stabilirea obiectivelor – Partea 1

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Brian Tracy - Stabilirea obiectivelor - Partea 1

Stabilirea obiectivelor

Am urmarit aseara pe youtube un video foarte intresant de-al lui Brian Tracy despre stabilirea obiectivelor si m-am gandit ca informatiile pe care le impartaseste ar putea reprezenta o sursa excelenta pentru un nou articol despre stabilirea obiectivelor.

Probabil ati mai intalnit deja o parte dintre aceste tehnici si principii sau poate sunteti familiar cu marea parte dintre ele, insa avand in vedere ca “repetitia este mama invataturii”, consider ca o scurta trecere in revista a importantei stabilirii obiectivelor si a catorva dintre cele mai eficiente tehnici de stabilire a obiectivelor va vor ajuta sa va motivati, sa va dezvoltati incredere in sine si, eventual, sa va stabiliti obiectivele pentru luna care tocmai a inceput (daca nu ati facut-o deja).

Fara a mai lungi vorba, va invit in continuare sa urmariti acest scurt filmulet si bineinteles, astept comentariile dumneavoastra, legate de principiile prezentate de Brian Tracy. Ati aplicat vreunul dintre aceste principii? A functionat? V-a ajutat stabilirea obiectivelor sa realizati ceea ce v-ati dorit? Vizionare placuta!

Daca ti-a placut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a te abona GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi ultimele articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cartonasul cu obiective
Cartonasul cu obiective

motivatie
5 exercitii pentru a-ti pastra motivatia

puterea-recunostintei
Puterea Recunostintei

Puterea subconstientului
Puterea subconstientului

Top 10 carti de dezvoltare personala
Top 10 carti motivationale

Close