Brian Tracy

Introdu mai jos adresa ta de email si aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi articole publicate si alte resurse gratuite:

Brian Tracy

Autori si experti in dezvoltare personala

La sugestia unui cititor fidel, dupa adaugarea categoriei “carti de dezvoltare personala“, am hotarat sa incepem o noua categorie, in care sa facem o scurta prezentare celor mai de succes autori, experti, speaker-i (oratori) si traineri (antrenori) din domeniul dezvoltarii personale. Voi incepe aceasta categorie cu prezentarea autorului meu favorit, o persoana pentru care am un respect deosebit si pe care am luat-o drept model inca de cand am descoperit pentru prima oara dezvoltarea personala. Este vorba de Brian Tracy.

Cine este Brian Tracy?

Brain Tracy este unul dintre cei mai renumiti autori si experti in dezvoltare personala si profesionala din intreaga lume. Astazi el este un om de afaceri si consultant de top, o adevarata autoritate mondiala in dezvoltarea potentialului uman si a eficientei personale. Brian Tracy este de asemenea un orator dinamic si antrenant, cu o extraordinara capacitate de a informa si inspira auditoriul catre performante de varf si catre cele mai inalte niveluri de realizare.

Scopul lui Brian Tracy:

Obiectivul lui Brian Tracy este acela de a te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele personale si de afaceri mai repede si mai usor decat ti-ai imaginat vreodata ca este posibil!

Seminarii de succes

Brian Tracy a fost consultant pentru mai mult de 1.000 de companii si s-a adresat unui numar de peste 4 milioane de oameni, in cadrul a 4.000 de seminarii si conferinte in SUA, Canada si alte 40 de tari. In fiecare an, Brian Tracy vorbeste in fata unui numar de peste 250.000 de oameni din intreaga lume, in cadrul unor conferinte publice sau corporatiste (de multe ori de cate 20.000 de persoane), pe teme de dezvoltare personala si profesionala – auditoriul sau include si organe executive si de conducere ale celor mai mari corporatii americane, printre care: IBM, Ford, Federal Express, Hewlett Packard, Arthur Andersen, McDonnell Douglas si The Million Dollar Round Table.

Prezentarile si seminariile sale dinamice si captivante – pe teme legate de leadership, vanzari, managementul timpului, stima de sine, obiective, strategii de business, creativitate si psihologia succesului – atrag imediat schimbari uimitoare si rezultate excelente pe termen lung. Prezentarile lui se remarca printr-o combinatie unica de idei si strategii grozave, umor si concepte practice.

Un autor de succes

Brian Tracy este unul dintre cei mai bine vanduti autori si experti in dezvoltare personala si profesionala, cu peste 45 de carti scrise, traduse in 35 de limbi si vandute in 52 de tari. Dintre acestea, cele mai renumite au fost traduse si in limba romana:

  • “Realizarea telurilor”, Editura Curtea Veche, 2005 – Detalii
  • “Schimband gandirea, iti schimbi viata”, Editura Curtea Veche, 2003 – Detalii
  • “Incepe cu ce nu-ti place!”, Editura Curtea Veche, 2001 – Detalii
  • “Cele 100 de legi absolute ale succesului in afaceri”, Editura Amaltea, 2003 – Detalii
  • “Cum sa ajungi supervedeta in vanzari”, Editura Meteor Press, 2008 – Detalii

Brian Tracy este autorul si naratorul a nenumarate audiobook-uri vandute in milioane de exemplare in intreaga lume. In peste 25 de ani, Brian Tracy a realizat peste 300 de CD-uri si DVD-uri de programe educative audio si video, dintre care cel mai cunoscut este “The Psychology of Achievement”, care a fost tradus in peste 20 de limbi. Alte audiobook-uri de succes ale lui BT (unele dintre ele traduse si in limba romana) sunt:

  • Secolul gandirii – Detalii
  • Planul de zbor – Detalii
  • Autostrada financiara – Detalii
  • Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri – Detalii

Ce va invata concret cartile, audiobook-urile, seminariile si programele lui Brian Tracy

Citindu-i cartile, ascultandu-i audiobook-urile, vizionandu-i programele video sau participand la seminariile sale, Brian Tracy va invata cum sa:
– obtineti performante de varf;
– va depasiti (intreceti) competitorii;
– obtineti claritate in afacerea dumneavoastra si in viata personala;
– stapaniti managementul timpului;
– transformati datoriile in bunastare (chiar si in timpul unei recesiuni);
– stabiliti prioritati in orice domeniu;
– va concentrati pe anumite actiuni ce va apropie de succes;

Concluzii

Combinatia unica de profesionalism, auto-disciplina, dinamism, generozitate, umor, carisma si ingeniozitate, dublata de caracterul deosebit care-l defineste, fac din Brian Tracy un must-listen si un must-follow al tuturor celor interesati de dezvoltare personala si profesionala si de obtinerea succesului. Brian Tracy e un autor pe care e imposibil sa nu-l indragesti inca de la prima “auditie” sau de la prima carte a sa pe care o citesti.

Brian Tracy este o adevarata “stea luminoasa” din constelatia marilor experti in dezvoltare personala si profesionala, un adevarat “gigant” al stiintei si practicii motivationale, un exemplu impecabil de autodisciplina, harnicie, eficienta, curaj, sinceritate, curatenie sufleteasca si noblete, o “enciclopedie motivationala” pusa in practica, un adevarat model de viata demn de urmat.

Daca ti-a placut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a te abona GRATUIT la Newsletter-ul nostru, pentru a primi ultimele articole publicate si alte resurse gratuite:

Serviciu oferit de FeedBurner. Datele tale sunt in siguranta. Te poti dezabona oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
drumul-spre-succes
Cum isi incep ziua oamenii de succes – 5 lucruri pe care sa le faci dimineata

Cartonasul cu obiective
Cartonasul cu obiective

cele-mai-bune-carti-dezvoltare-personala
Cele mai bune carti de nutritie, sanatate, psihologie, filozofie, spiritualitate si relatii

cele-mai-bune-carti-dezvoltare-personala
Cele mai bune carti de business, comunicare, leadership si vanzari

Dorinta si Esecul
Dorinta si Esecul

Close